Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm měsíců. Výsledkem je kořeněná a zároveň jemná...
Pikantní párek s výraznou chutí po paprice. Plní se do užších skopových střívek.
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Složení: vepřové maso 57 %, hovězí maso 41 %,...
Vepřová játra, vepřové a hovězí maso, červené víno, divoké koření a tučná část z Pražské šunky
Výživové údaje na 100g
Energie 1021kJ/244kcal
Tuky 19g
Z toho nasycené...
Kachní játra, Pražská šunka, mléko, brandy, portské víno, máslo, sůl, pepř, muškátový oříšek
Výživové údaje na 100g
Energie 1230kJ/294kcal
Tuky 26g
Z toho nasycené...
Vyrábějí se z hovězího a libového i tučného vepřového masa. V Amase se inspirovali původní německou recepturou z roku 1804. Párky plní do přírodních skopových střívek, aby na...
Amaso vyrábí Pražskou šunku podle receptury z třicátých let. Vychutnejte si ji se smetanovým křenem a čerstvým chlebem, na chlebu s máslem nebo v šunkoflekách.
Složení:...
Hovězí srdce v Amase nakládají do soli a koření, následně udí a krájejí na tenké plátky. Doporučujeme opéct ho na másle a podávat v chlebu s naší lanýžovou majonézou a kyselým...
Sušené žebro prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Sušené žebro (pancetta di manzo) vyrábíme u nás v Amase podle receptury inspirované starými...
Pomazánka z jemně mletých přeštických škvarků, s hořčicí, smaženou cibulí, kyselými okurkami, čerstvou cibulí.
Výživové údaje na 100g
Energie 2936kJ/713kcal
Tuky 73g...